Auto
Maak kennis met Brinkman Beveiligingen

Maak kennis met Brinkman Beveiligingen

Goede veiligheid kan je op meerdere manieren realiseren. Als eerste dien je ervoor te zorgen dat het team veilig het werk kan verrichten. Daarnaast zal je buiten de werkuren ook voor een veilige omgeving op kantoor moeten zorgen. Denk hierbij aan een alarmsysteem wat ingeschakeld kan worden zodra iemand naar huis gaat. Een alarmsysteem van Brinkman Beveiligingen is bijvoorbeeld uitermate geschikt om te gebruiken.

Het systeem waarmee zij te werk gaan is up to date en zal altijd zijn werk uit blijven voeren. Wil jij bijvoorbeeld ook een camerasysteem erbij wat aangesloten is bij de meldkamer? Ook dit is geen enkel probleem! Samen met Brinkman Beveiligingen ga jij aan de slag om de veiligheid te waarborgen.

Kennis en expertise

Een veilige werkomgeving is voor ons allen erg prettig. Daarnaast verklein je de kans op een inbraak wanneer men weet dat er bewaking aanwezig is. Zorg dus voor een werkend systeem die is gekoppeld met de meldkamer. Wanneer het alarm namelijk afgaat zal er direct een melding gestuurd worden zodat de hulpdienst wordt opgeroepen. Alleen hiermee is de kans een stuk groter dat een inbreker op heterdaad wordt betrapt.

Werk jij met specifieke gegevens en zit je er niet op te wachten dat zomaar iedereen naar binnen kan? Kies dan voor een toegangscontrole welke je ook via Brinkman Beveiligingen kunt realiseren! Zorg voor voldoende veiligheid op de werkvloer door een systeem te laten installeren wat past bij jouw bedrijfspand.